Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Štědrý den bude mít na Netflixu premiéru snímek K zemi hleď!, který je plný hollywoodských hvězd. Potká se v něm Jennifer Lawrence (33), Meryl Streep (74), Cate Blanchett (54) i Leonardo DiCaprio (49). Poslední zmiňovaný měl podle režiséra problém s nahou scénou své kolegyně.

„Víte, kdo s tím měl problém? Leo,“ uvedl režisér filmu Adam McKay. „Leo považuje Meryl za členku filmové královské rodiny, i když tohle slovní spojení možná nezní jako kompliment, ale řekněme, že ji bere jako speciální osobnost v historii filmu,“ dodal McKay, který prozradil, že se mu nelíbilo vidět její tetování (její postavy ve filmu, pozn. red.), když jde ve scéně vteřinu nahá a zezadu (na scénu herečka použila dablérku).

„Řekl mi něco jako: Opravdu je tohle potřeba ukazovat? Já jsem mu odpověděl: To je prezidentka Orlean, to není Meryl Streep. Sama Meryl o té scéně ani nemluvila. Ta je nebojácná,“ vyprávěl režisér.

Sám DiCaprio před časem řekl magazínu Access, že celé hvězdné obsazení filmu bylo ve střehu, když vešla Meryl na scénu, vzhledem k tomu, že mají k hollywoodské legendě velkou úctu. „Víte co, mít možnost pracovat s největší žijící herečkou na světě, vás drží ve střehu. Všichni jsou připraveni a jen se snaží udržet s ní krok.“

Meryl a Leonardo se už na filmovém place potkali. V roce 1996 spolu hráli v dramatu Marvinův pokoj, kde představovali matku se synem.

Reklama

Další články

Načítám