Hlavní obsah
Článek

Nebylo příliš velkým překvapením, že se tarantinovka Tenkrát v Hollywoodu dočkala nejvíce ocenění během letošního udílení Zlatých glóbů. Trhák proměnil tři nominace z pěti. V kategorii nejlepší film - muzikál nebo komedie porazil například opěvovaného Rocketmana, za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli si odnesl sošku Brad Pitt (60) a za scénář pak sám Quentin Tarantino (61).

Toho doprovodila na červený koberec řada aktérů, včetně zmiňovaného Pitta, Leonarda DiCapria (49) nebo Julie Butters (10), která zaujala mnohé v roli malé Trudi. Objetí s hvězdou první kategorie Leonardem DiCapriem, jak na plátně, tak mimo něj, jí záviděly milióny žen po celém světě.

Julia hereckým výkonem zaujala natolik, že si sama vysloužila nominace na cenu kritiků a Cenu Sdružení filmových a televizních herců (SAG). Obě slavnostní udílení proběhnou v lednu, takže se malá Julia možná dočká i vlastní sošky. Na to, že je jí pouhých deset let, má našlápnuto na celkem slušnou hereckou kariéru. A i na červeném koberci byla jako ryba ve vodě. Tarantinovi i Pittovi okamžitě zabavila sošky a pózovala s nimi, jako by se pro to narodila.

Reklama

Další články

Načítám