Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nevlastní dcera herce Al Pacina Camila Morrone (22) je přítelkyní Leonarda DiCapria (49) už od roku 2017. Přestože to páru zjevně klape, jsou občas stále terčem kritiky kvůli věkovému rozdílu, který činí 22 let.

Mladá modelka už to nevydržela a ke komentářům na svůj účet se vyjádřila ve videu na Instastories.

„Právě jsem četla nějaké komentáře na svém Instagramu a Bože...lidé jsou tak zlí a nenávistní vůči těm, o jejichž životech vůbec nic nevědí,“ začala své vyjádření. „Doufám, že se lidé naučí žít s o něco menší nenávistí a začnou mít také jiné zájmy, protože žít bez nenávisti je moc fajn,“ doplnila.

Camila reagovala na komentáře, které se objevily pod fotkou Lauren Bacall a Humphreyho Bogarta, kteří od sebe byli věkem přibližně stejně jako Camila s Leem.

„Nevěřím, že je tak blbá a něco takového sdílí,“ zněl jeden z hanlivých komentářů. „Očividně je srovnává s Leem a se sebou. Holka, kde máš kamarády? Někdo ji zastavte!“ zněl jiný.

Není tedy divu, že takové poznámky pod obyčejnou fotkou legendárního hollywoodského páru v Camile vyvolaly reakci. Ostatně většina komentujících jí jejího partnera nejspíš slepě závidí, protože, co si budeme nalhávat, ať je starší třeba o 60 let, je to pořád Leonardo DiCaprio.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám