Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako DiCapriova partnerka Camila Morrone i hercův otec s manželkou se účastnili akce LACMA Art + Film Gala 2018. George DiCaprio a Peggy Ann Farrar vypadali vskutku slavnostně. Otec slavného Leonarda DiCapria (49) svůj vzhled černokněžníka už řadu let nezměnil, stejně jako Peggy nesundala svůj ikonický turban.

Přestože se hercovi rodiče rozvedli, když byl ještě batole, mají s Leonardem oba hezký vztah.

Byl to právě George, kdo vymyslel Leovi jeho ikonické jméno. Když si v galerii umění totiž prohlíželi s těhotnou Irmelin Indenbirken obraz od Leonarda da Vinciho, Leo začal prý v bříšku kopat jako blázen. „Musí se jmenovat Leonardo,“ prohlásil tehdy George. A byl to také on, kdo syna vedl k herectví, když mu dával za vzor Roberta De Nira. Malým Leem s rodiči se můžete pokochat níže.

DiCaprio své partnerky většinou hojně střídá, jeho srdce však navěky patří jediné, a to mamince Irmelin. S tou prý telefonuje každý den, a dokonce jí říká „Mamarazzi“, protože ho neustále fotografuje.

DiCaprio se nejednou nechal slyšet, že by to bez svých rodičů nikam nedotáhl. Přestože nebyli nijak bohatí, dokázali ho podporovat v jeho snu stát se hercem. „Jsem jim vděčný za všechno, bez nich bych nikdy nemohl dělat, co dělám. Máma mě vozila na všechny ty castingy už od 12 let, což bylo šílené,“ vyjádřil svůj vděk v jednom z rozhovorů pro Access Hollywood.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám