Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O známostech Leonarda DiCapria (49) už toho bylo napsáno dost a jejich seznam by vydal na jedno samostatné plavkové vydání magazínu Sport´s Illustrated. Není totiž tajemstvím, že si potrpí na krásné ženy, většinou to byly modelky. A modelingu stejně jako herectví se věnuje i Leova aktuální známost, dnes jednadvacetiletá Camila Morrone.

Vypadá to, že DiCaprio našel tu pravou a třeba se chystá i usadit. O vážnosti vztahu vypovídá fakt, že se herec už zná s rodiči své partnerky. Fotografové všechny čtyři zachytili na společné večeři v řecké restauraci v Beverly Hills. Herec se sice opět maskoval kšiltovkou a kapucí, ale nebylo mu to nic platné.

Jelikož se všichni zúčastnění věnují herectví, téma u stolu se nabízí. Matkou Camily je Lucila Solá a jejím partnerem, který Morrone od jejích teenagerských let pomáhat vychovávat, není nikdo jiný než slavný Al Pacino. Biologickým otcem DiCapriovy známosti je argentinský fotograf Maximo Morrone.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám