Hlavní obsah
Článek

V Hollywoodu se zajisté najde spousta herců s podstatně urostlejšími postavami, největším sběratelem sexy modelek však nadále zůstává Leonardo DiCaprio (49), který má přitom do plážového playboye hodně daleko.

Charismatu musí mít Leonardo opravdu na rozdávání, protože na svaly ty nejluxusnější krásky určitě neulovil. O jeho tělesných dispozicích se už mohly přesvědčit Gisele Bündchen (43), Bar Refaeli (38) či Kelly Rohrbach. Nejnovějším úlovkem do jeho skvostné sbírky je Nina Agdal (32). Ta jej ovšem na dovolené v Mexiku nedoprovázela.

Na pláži v Cancunu dováděl s kolegou Lukasem Haasem, s nímž si zahrál ve filmech Počátek i Revenant Zmrtvýchvstání. V jejich blízkosti se objevila i neznámá žena, ale ta se k Leonardovi příliš neměla. Možná to bylo tím, že v plavkách neoslňuje zdaleka tolik jako ve smokingu.

Leonardo se letos dočkal vysněného Oscara za hlavní roli v dramatu Revenant Zmrtvýchvstání. V žádném dalším filmu se zatím neobjevil, ale není vyloučeno, že uspěje i na příštím ceremoniálu. Tentokrát však v roli producenta. DiCaprio stojí za ambiciózním filmem Pod rouškou noci o prohibici alkoholu ve 20. letech minulého století v USA, jehož režisérem a zároveň hlavní hereckou hvězdou je Ben Affleck (51).

Reklama

Další články

Načítám