Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leonardo DiCaprio (49) nabídl tento měsíc už druhou nemovitost k prodeji. Po luxusním domě na pláži v Malibu, na němž hodlá téměř sedminásobně vydělat, se v nabídce realitních kanceláří objevil i tento o něco skromnější, ale o to útulnější dům v kalifornské čtvrti Studio City. Za bungalov na skvělé adrese s užitnou plochou více než 300 metrů čtverečních herec požaduje vcelku rozumných 2,395 miliónu dolarů, což dělá necelých 58 miliónů korun.

Budoucí majitel si bude moci vybrat ze čtyř ložnic a tří koupelen, samozřejmostí je prostorná a plně vybavená kuchyň s jídelnou, stejně jako obývací prostor s krbem. Téměř ze všech místností v domě je navíc úžasný výhled francouzskými okny na zahradu s bazénem.

Oscarový herec stále ještě vlastní několik nemovitostí, mimo jiné v Hollywood Hills, Palm Springs nebo New Yorku, pokud bude ale i nadále pokračovat tímto tempem, nezbude mu střecha nad hlavou žádná. Tento dům přitom Leonardo pořizoval teprve předloni. Nyní by na něm rád vydělal oproti kupní ceně 345 tisíc dolarů (8,3 miliónu korun). To je přitom jen zlomek oproti částce, o kterou by se mohl obohatit při nalezení kupce na první prodávané plážové sídlo. Za to by rád inkasoval téměř 11 miliónů dolarů oproti 1,6 miliónu v době koupě v roce 1998. Rozdíl tak činí téměř 226 miliónu korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám