Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O večírcích Leonarda DiCapria (49) kolují legendy. Nyní ale hollywoodská hvězda uspořádala párty, která měla mnohem hlubší význam než jen popíjení. Konala se minulou středu ve francouzském Saint-Tropez.

Akce se zúčastnila celá řada osobností ze světa kultury, politiky i obchodu a ve prospěch hercovy nadace, zajímající se o změny klimatu, se tím pádem vybralo neuvěřitelných pětačtyřicet miliónů dolarů.

Osazenstvo na akci bylo vskutku hvězdné, mezi pozvanými byl například rocker Bono Vox, zpěvačka Lana Del Rey, r’n’b diva Mariah Carey, Leovi herečtí kolegové Jonah Hill, Tobey Maguire a Edward Norton, Bradley Cooper, Arnold Schwarzenegger, Kevin Spacey, Cate Blanchett nebo Marion Cotillard.

Jaká by to byla párty v DiCapriově režii, kdyby zde chyběly světové modelky. Akce se kromě krásek jako Constance Jablonski, Joan Smalls, Doutzen Kroes, Lily Donaldson, Anja Rubik zúčastnila i česká topmodelka agentury Elite Prague Hanka Jiříčková. „Je skvělé, že se Leově nadaci podařilo vybrat 45 mil. USD na ochranu země vůči klimatickým změnám. Bylo příjemné potkat špičky svých oborů ať už z hudby, herectví nebo modelingu na jednom místě - bylo jich tam více než během předávání Oscarů,“ řekla.

Reklama

Další články

Načítám