Hlavní obsah
Článek

Je to pouze pár dní, co se v médiích objevila informace, že je izraelská topmodelka Bar Rafaeli (25) oficiálně sama. Po šesti letech se dohodla s Leonardem DiCapriem (49) na rozchodu. Krize ve vztahu prý již nějakou dobu přetrvávala. Proto jej nemělo smysl dál udržovat. Při pohledu na smyslnou Bar, která v hodně krátkých šatech oslnila nekonečně dlouhýma nohama v Cannes, mu však muselo být jasné, že podobně krásnou partnerku bude hledat jen stěží.

Rafaeli, která je jednou z modelek prestižní značky Victoria’s Secret, se objevila na párty klenotnictví Chopard s názvem „Diamanty jsou nejlepší přátelé žen“. Rafaeli rozhodně nevypadala, že by po rozchodu s hollywoodským idolem nějak strádala. Naopak. Strhla na sebe všechnu pozornost, když se na červeném koberci objevila ve flitrových modročerných šatech bez ramínek. Šaty zahalovaly opravdu jen to nejpodstatnější. Bar rafinovaně nechala vyniknout své krásné dlouhé nohy.

Oznámení o rozchodu páru přišlo krátce poté, co se na veřejnosti objevily lechtivé fotografie. Na nich byla Bar vyfocena v družném rozhovoru s neznámým mladíkem během večeře v Berlíně. Leonardo se však nenechal zahanbit a před pár dny vyrazil na romantickou plavbu lodí s tajemnou asijskou dívkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám