Hlavní obsah
Článek

Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley (36) se stala nejvíc sexy ženou světa pro letošní rok. Nechala za sebou i takové krásky, jakými je zpěvačka Katy Perry, modelka a přítelkyně Leonarda DiCapria (49) Bar Rafaeli nebo herečky Cameron Diaz (51) či Natalie Portman.

Rosie, která chodí s o dvacet let starším hercem a režisérem Jasonem Stathamem, po vyhlášení výsledků řekla: "Děkuji všem za hlasy. Je pro mě velkou poctou být nejvíc sexy ženou světa. Tento rok je pro mě opravdu vzrušující."

Mnoho mužů po celém světě obdivuje modelčino bujné poprsí. Rosie se na to konto nechala slyšet, že občas svým vnadám pomůže. Hodně využívá push-up podprsenky a další finty modelek pro jeho zvětšení.

Huntington-Whiteley, která se objeví ve filmu Transformers 3, v žebříčku magazínu Maxim porazila i herečku Megan Fox- kolegyni z předchozího dílu filmové série, která se rozhodla projekt těsně před natáčením opustit.

Mezi další známé ženy, které se umístily těsně za Rosie, patří herečka Jessica Alba nebo modelka Adriana Lima. Půvabná Kate Middleton (42) skončila až na 24 místě a její sestra Pippa (40) je horkou favoritkou pro příští rok.

Reklama

Další články

Načítám