Hlavní obsah
Článek

Americká modelka Erin Heatherton (33) tento týden vstoupila do manželství. Jejím vyvoleným je obchodník Karol Kocemba, s nímž se zasnoubila loni v březnu. Svatbu tak do roka a do dne stihli s přehledem a že to byla asi hodně vydařená akce!

„Nejlepší týden mého života,“ popsala kráska záběry ze svatby sdílené na jejím instagramovém profilu. Detaily ohledně místa obřadu a konkrétní datum si však nechala pro sebe. To ovšem nic nemění na tom, že to musela být velkolepá party, na níž novomanželé létali nad hlavami svatebních hostů, kteří je vyhazovali do vzduchu.

Přestože Erin za svou úspěšnou kariéru spolupracovala s řadou známých značek jako Prada, Stella McCartney, Chanel, Tommy Hilfiger, Marc Jacobs, Carolina Herrera, Michael Kors, Christian Lacroix, Valentino, Oscar de la Renta, Dolce & Gabbana či Moschino a v roce 2015 a 2016 pózovala rovněž pro plavkové vydání časopisu Sports Illustrated, nejvíc se lidem dostala do povědomí svým vztahem s Leonardem DiCapriem (49). S oscarovým hercem a věčným mládencem randila zhruba rok, a to před jedenácti lety, kdy jí bylo dvaadvacet.

Reklama

Další články

Načítám