Hlavní obsah
Článek

Ani rok 2022 není výjimkou. V propadlišti dějin skončila spousta slavných vztahů i manželství. Podívejte se na nejznámější rozchody celebrit, které letos zahýbaly šoubyznysem.

K rozpadu manželství došlo u řady hvězd, u nichž to vůbec nikdo nečekal a kde bohužel figurují i děti. Po třinácti letech a dvou dětech šli od sebe topmodelka Gisele Bündchen (43) a hráč amerického fotbalu Tom Brady. Jedenáct let spolu strávili ve svazku zpěvačka Shakira (47) a fotbalista Gerard Piqué, i oni mají dvě děti. Dokonce čtvrtstoletí strávili ve svazku manželském James Hetfield z Metalliky a jeho žena Francesca, s níž má tři děti.

Letos šli definitivně od sebe i country zpěvák a otec Miley Cyrus Billy Ray Cyrus s manželkou Tish, a to po téměř třiceti společných letech a pěti dětech. Po údajné nevěře odešla od manžela Sebastiana Beara-McClarda supermodelka Emily Ratajkowski (32), mají spolu ročního syna. O rozvod se zpěvákem Ne-Yo požádala letos jeho žena Crystal Renay. Mají spolu tři děti.

Rozpadla se ale i řada dlouholetých vztahů. Tím nejpropíranějším byl zřejmě rozchod Leonarda DiCapria (49) s Camilou Morrone po pěti letech, Jasona Momoy a Lisy Bonet a Sylvestera Stalloneho s Jennifer Flavin. Tento pár ale krizi ustál a nyní jsou zase spolu.

Nevyšlo to ale ani Kim Kardashian (43) s komikem Petem Davidsonem (30). Ani exmanžel Kim Kanye West neměl v lásce štěstí, rozešel se s Julií Fox i dalšími modelkami, s nimiž to zkoušel.

Krachem manželství si ale prošli i herečka Robin Wright s o osmnáct let mladším Clementem Giraudetem, Jerry Hall s Rupertem Murdochem či modelka Chanel Iman se Sterlingem Shepardem. Herec Vincent Kartheiser pak dal po šesti letech manželství sbohem krásné Alexis Bledel. O rok déle vydržel svazek modelce Hilary Rhode a bývalému kanadskému hokejistovi Seanu Averymu.

Vztah nevyšel ani herci Chrisi Pineovi a Annabelle Wales, stejně jako Olivii Wilde (40) s Harrym Stylesem (30) či Florence Pugh se Zachem Braffem. Ani Demi Moore (61) nezakotvila u šéfkuchaře Daniela Humma, byli spolu necelý rok.

Reklama

Další články

Načítám