Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Leona Machálková (56) se v důsledku pandemie stala dočasně místo hvězdy koncertních pódií ženou v domácnosti na plný úvazek. My jsme půvabnou zpěvačku vyzpovídali v den, kdy její syn Artur, kterého má s designérem a architektem Bořkem Šípkem (†66), slaví již 18. narozeniny.

„Arturek je naše dítě lásky. Měli jsme se s Bořkem moc rádi a přáli jsme si spolu dítě, což se nám i brzy splnilo. Jako rodiče jsme se vždy na všem shodli. Porodila jsem syna v Bumrungrad Hospital v Bangkoku, v době, kdy tam Bořek stavěl hotel, a spojili jsme tak příjemné s užitečným,“ řekla exkluzivně pro Super.cz zpěvačka.

„Nikdy jsem toho nelitovala a ráda na tu dobu vzpomínám. Díky thajským přátelům jsme synovi uspořádali také buddhistický křest a vtiskli tak malému hodnoty, které uctíváme a vážíme si jich. Vzhledem k tomu, že se pohybuji díky charitativním akcím také mezi nemocnými či hendikepovanými dětmi, jsem nesmírně šťastná, že je Artur zdravý a plnohodnotně si užívá života, vím, že to opravdu není samozřejmost,“ dozvěděli jsme se od zpěvačky.

„Jeho dnešní osmnácté narozeniny oslavíme v úzkém kruhu s přáteli, protože doba nepřeje velkým oslavám, ale oslavenec z toho není smutný. Plánuje oslavu se spoustou kamarádů, až se bude moct někam vyrazit, což v jeho případě bude do oblíbené hospůdky a na diskotéku,“ popsala Leona s tím, že si den společně užívají i navzdory vládním opatřením.

„Artík od malička miluje kaviár, protože mu táta z cest místo čokolády vozil skleničku s lososovým kaviárem. Dnes posnídal tousty s kaviárem, k obědu jsme si dopřáli thajskou kachnu na zeleném kari a oslava s přáteli bude ve znamení raclettového grilu, chybět nebude samozřejmě oblíbený šlehačkový dort a “bouchneme” pravé šampaňské,“ vyjmenovala zpěvačka složení narozeninového menu a zároveň dodala, jaké dárky si syn k plnoletosti přál.

„Narozeninové dárky splní jeho přání: Artur moc rád fotí, proto nepochybuji, že bude nadšený z dárku, který pro něj mám, stejně tak z krásné publikace obdivovaného Andyho Warhola “Gigant” a mladý pán si chce udělat řidičský průkaz, tak mu to také umožníme. Osmnáctiny jsou jednou za život, tak ať má kluk na co vzpomínat,“ dodala závěrem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám