Hlavní obsah
Článek

Téměř všechny pracovní zakázky Leony Machálkové (56) byly odloženy o rok. Zpěvačka ale zpívat nepřestala. Buď trénuje hlasivky doma u klavíru, nebo se často účastní online koncertů.

„Často jsem byla přizvána na lifestreamové vysílání,“ řekla v rozhovoru pro Super.cz na křtu kalendáře Beaty Rajské (61) Leona, která ve čtvrtek koncertuje v Divadle na Maninách, který se bude vysílat online.

„Moc se těším na vánoční koncert s kapelou, který se uskuteční vpodvečer, nazvala jsem ho Vánoce s Leonou. Jsem ráda, že mohu být s fanoušky v tomto adventním čase alespoň prostřednictvím livestreamu,“ uvedla Leona a jedním dechem dodala: „Vlastně poprvé v životě si užívám před Vánocemi takové volno, většinou mé prosincové koncertování končí den před Štědrým dnem.“

„Někteří hlasoví pedagogové, jako je třeba Liduška Nopová, kterou mám moc ráda, říkají, že je třeba hlasivky neustále opečovávat. Něco jiného je pak hlasový klid, člověk by se totiž měl umět šetřit a vést rozumný životní styl. Je potřeba zpívat, aby byl hlas stále lahodný a neztrácel barvu,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám