Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Leona Machálková (56) sice nedávno oslavila 53. narozeniny, své mladší kolegyně ale strčí stále do kapsy. Pyšní se skvělou figurou, kterou nemá zadarmo. Útlý pas a štíhlé nohy si udržuje pravidelným cvičením. A právě tomu se věnovala i poslední týdny, kdy nemohla před publikum.

„Já říkám, že mi běží už druhé prázdniny a ty třetí v červenci a srpnu mě čekají. Co se týče mé profese, koncerty a vystoupení mě čekají až od září, a tak se snažím věnovat tomu, abych byla v dobré kondici. Korepetuji repertoár a snažím se také hodně cvičit, prospívat tělu. Věnuji se józe, konečně zase mohu chodit plavat a také si ráda zahraji tenis či vyběhnu do přírody,“ prozradila nám Leona, která se sportu věnuje i se svým synem Arturem (17).

„Společný čas trávíme na tenise, v přírodě, na kolech a také chodíme do kina, divadla nebo na koncerty. Samozřejmě spolu také pracujeme, třeba na zahradě na chalupě,“ svěřila zpěvačka s tím, že se syn rád věnuje focení. „Artur studuje osmileté jazykové gymnázium Duhovka, za 2 roky bude maturovat. Zatím plánuje, že by šel studovat fotografii, vizuální umění,“ řekla Leona, která je ráda, že se po třech měsících nyní může vrátit před publikum.

„Budu mít první koncert od března letošního roku. Za sebou mám několik charitativních streamových vystoupení, ale v tomto rozsahu půjde po téměř třech a půl měsících o první samostatný koncert. Velmi se těším na fanoušky a také na Divadlo Broadway, kam ráda chodím a kde jsem si zahrála v muzikálu Angelika,“ řekla nám před svým nedávným vystoupením v rámci projektu Koncert pro 100.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám