Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není snad nikdo, kdo by neznal slavnou píseň Vánoce na míru od zpěvačky Ewy Farne (30), která na nás v adventním čase útočí na každé rádiové stanici a na svém kontě má na youtube téměř 20 miliónů přehrání.

Na natáčení vánočního dílu soutěže Máme rádi Česko, který poběží v neděli večer, se ale diváci nestačili divit. S prvními tóny této písně se totiž zaposlouchali do zpěvu v podání úplně jiné zpěvačky. Vánoce na míru si zapůjčila od své kolegyně zpěvačka Leona Machálková (56).

A ačkoliv má ke konci roku velmi nabitý diář, a kromě nejrůznějších vystoupení musí zvládat také domácnost a péči o syna Artura, našla si čas a zúčastnila se natáčení.

Ewa Farna - Vánoce na míru

„Kromě koled jsem si také zazpívala píseň od Ewy Farne Vánoce na míru. Je to velmi hezká písnička a skvěle dokreslila vánoční atmosféru speciálního dílu. Navíc jsem se velmi ráda potkala s paní Jiřinou Bohdalovou (92), Petrou Kvitovou, Zdeňkem Zelenkou a Filipem Renčem (58), který režíroval muzikál Dracula, ve kterém účinkuji,“ prozradila nám půvabná Leona, která by si opravdu měla nechat patentovat recept proti stárnutí.

Ač má každý den vystoupení, přiznala, že ji právě předvánoční koncertování nabíjí novou energií. „O Adventu si také užívám koncertů pro moje fanoušky, beru to jako druh meditace a naladění se na tyto křesťanské svátky. Hovořit o duchovních věcech, o lidských hodnotách je vždy moc pěkné a vždy mě to posílí na dlouhá období,“ dozvěděli jsme se dále.

A jak je zpěvačka připravená na Vánoce? „Co se týče vánočního cukroví, stíhám napéct tradičně perníčky, linecké a kokosové pusinky. Zbytek obstará moje maminka a kamarádka Eva. Vánoce mám moc ráda, vždy ozdobím dům, napeču a obstarám dárky pro blízké, takže vše i letos stíhám,“ pochlubila se.

Od koho se vám líbí víc píseň Vánoce na míru?
Od Ewy Farne
94,5 %
Od Leony Machálkové
5,5 %
Celkem hlasovalo 11143 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám