Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jestli je někdo, kdo vlastní tajný recept na mládí, je to rozhodně Leona Machálková (56). Zpěvačka se po letních prázdninách objevila ve společnosti nejen s úsměvem na rtech, ale také s trendy střihem vlasů a v džínové minisukni, ve které by rozhodně strčila do kapsy i o generaci mladší kolegyně.

Leona se rozhodla přinést dobrou náladu mezi ty, kteří ji nejvíce potřebují. Navštívila nemocné děti v motolské nemocnici, kde podpořila nadaci Kapka naděje. Spolu s tím nám také prozradila, kde trávila své dvouměsíční volno.

„Letošní léto jsem si báječně užila. Nejdříve jsem byla na tenisové akademii Petra Huťky v Přerově a potom jsem čas maximálně trávila v přírodě,“ práskla nám zpěvačka. Leona velmi ráda relaxuje na dovolených u moře, letos tam ale nevyrazila a spíš sportovala. „Hodně jsme jezdili na kole, užili jsme si plavání, turistiky, tenisu, podnikali jsme výlety na hrady a zámky a také do Německa na krásná jezera a bylo hodně času také na pěkné knihy,“ dozvěděli jsme od Leony, která trávila léto především v Česku. „Naše chalupa je naše srdeční záležitost, a tak jsme se na ní také rádi věnovali našim návštěvám, společně jsme grilovali a užívali si letní pohody,“ prozradila zpěvačka.

Ta na akci pro onkologicky nemocné děti také zazpívala. A nebyla jediná, mikrofonu se spolu s ní ujal i Daniel Hůlka (55) nebo Jan Kopečný, se kterými zazpívá i v lednu na pražském koncertu největších muzikálových hitů Michala Davida a Karla Svobody, který je charitativní a podpoří Kapku naděje Venduly Pizingerové (52).

Reklama

Další články

Načítám