Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Leona Machálková (56) má i po padesátce čím oslňovat. Blonďatá pěnice se na módní přehlídce Hvězdy pro UNICEF vytasila s odvážnými šatičkami, ve kterých vynikla její ňadra.

Pod outfitem z dílny Taťány Kovaříkové zjevně neměla ani podprsenku. Není divu, že přítomní pánové nevěděli, kam nasměrovat své pohledy. Machálková na módní show podpořila dobrou věc. Výtěžek z přehlídky totiž pomůže dětem z nejchudších částí světa.

Zpěvačka se pořád pyšní perfektní postavou. Na její udržení prý stačí dodržovat několik jednoduchých pravidel.

„Přiznám se, že jsem ve věku, kdy musím řešit, co jím a jak vypadám. Řeším to v tom smyslu, že se snažím být rozumná a řeším, co kdy jíst. To znamená, že zvažuji, kdy jíst sacharidy, kdy bílkoviny, to znamená mouka a cukr večer ne a tak dále. Dopřávám si kvalitní jídla, čerstvá. Jsem mlsná. O tělo, od kterého chceme výkony, se musíme starat. Aby tělo nebylo zmordované těmi sice dobrými, ale těžkými pokrmy. Myslím také na detox. To se mi velmi vyplácí. Sem tam se vzdát masa. Letos jsem se také ještě nenapila alkoholu, zatím mi vůbec nechybí,” nechala se nedávno slyšet stále vitální zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám