Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina diváků Tváře, komentujících přeměnu Leony Machálkové (56) v Miley Cyrus, se shodla, že postavu má zpěvačka na svůj věk skvělou. Rozpory ovšem nastaly, když řeč přišla na zpěv. Za ten to Leona od některých tento týden obzvlášť schytala.

Komentáře, které se vždy objeví u snímků soutěžících, zveřejněných po odvysílání jejich vystoupení, byly ke zpěvu Machálkové hodně přísné. Diváci například psali, že ačkoli je profesionální zpěvačkou, ‚dávají jí na prdel herečky a miss‘. Za Missky soutěží Jitka Boho (ale prezentuje se také jako zpěvačka), herečky jsou Aneta Krejčíková nebo Berenika Kohoutová (i ta zpívá, dokonce vydala CD). „Na to, že je profi zpěvačka, tak těm ostatním nesahá po kolena,“ zaznělo dokonce.

Figuru Machálkové, která včera vynikla v černém body a síťovaných punčochách, ale i kritikové vyzdvihli. „Postavičku má na ta léta pěknou, leckdo by jí mohl závidět. Škoda, že ten zpěv tak pokulhává“ nebo „Leona má hezký nohy. Jako mladá holka. Bohužel, to je v tomto pořadu tak všechno“, diskutují.

Ale každá mince má dvě strany a svou fanouškovskou základnu má v Tváři i Machálková. A tak ostrá slova vyvažovaly vzkazy, že to zvládla výborně, nebo že její vystoupení bylo přímo famózní a zatím nejlepší, co v show předvedla.

Do kterého tábora se řadíte vy?

Jak se vám líbí Leona Machálková v Tváři?
Líbí se mi a fandím jí
15 %
Nelíbí, patří k těm slabším
55,7 %
Pořad nesleduji
29,3 %
Celkem hlasovalo 2118 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám