Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nejvíce času strávila v maskérně před natáčením šestého kola čtvrté řady show Tvoje tvář má známý hlas Leona Machálková (56). Na pódiu si vyzkoušela o několik čísel větší ňadra.

Muzikálová stálice předvedla píseň When You´re Good to Mama z oscarového muzikálu Chicago. V hollywoodském filmu ji zpívá Queen Latifah, což je statná Afroameričanka. Leona tak změnila odstín kůže a na jeviště přišla o několik desítek kil těžší. Nejvíce materiálu padlo na její mohutná prsa. Leona si na plnoštíhlou postavu zvykla a ve Tváři předvedla dokonce několik smyslných gest.

Natřásala svou prsní náloží a rozvlnila kypré boky. Porota nešetřila chválou, ale s body to nepřehnala. Machálková má totiž oproti jiným soutěžícím bohaté zkušenosti z muzikálů, takže je hodnocena přísněji. Nakonec z toho díky bodovému bonusu od Jana Kopečného bylo třetí místo.

Vítězství Leona ve Tváři dosáhla díky ztvárnění Tiny Turner (†83). Příští týden se obejde bez umělých ňader. Předvede se totiž jako legendární herec a zpěvák Gene Kelly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám