Hlavní obsah
Článek

Takhle čupr padesátnici obvykle vídáme jen v řadách modelek. Leona Machálková (56) je zářným příkladem, jak může žena v jejích letech vypadat. A nyní má díky účinkování v show Tvoje tvář má známý hlas ještě lepší postavu. "Zhubla jsem tři kila," potvrdila nám, když dorazila na premiéru muzikálu Iago v rafinovaném modelu, v němž ukázala ploché bříško i štíhlá stehna.

"Je to mazec, ale neřekla bych, že je to tím, že máme moc pohybu při nácviku choreografií. V noci nespím a opakuju si texty. A když nespím, tak jdou ta kila dolů sama. Ale nejsem sama a mne to vždycky takhle doprovází, když je kolem takový kolotoč," míní zpěvačka, která se do divadla Hybernia, kde premiéra probíhala, za pár dnů vrací na svém narozeninovém koncertě.

Svoji roli mají ale latexové oblečky, které Leona vyfasovala jako Britney Spears (42) i v roli Tiny Turner (†83). "To řeším jídelníček den předem a rozhodně si nedám kachnu se šesti," smála se a prozradila, že se můžeme dočkat ještě víc sexy kostýmu, který si bude muset v rámci show obléknout. "Vím o jednom úkolu, kde mě čeká velice sexy kostým," svěřila.

Pokud jde o muzikálovou scénu, Leona si v létě v Hybernii zahrála limitovaný počet představení muzikálu Mamma Mia! Pořád ji můžeme vídat v Draculovi a má další nabídku, prý na krásnou roli, ale až v roce 2019.

Reklama

Další články

Načítám