Hlavní obsah
Článek

Během úvodního kola čtvrté řady oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas se známá zpěvačka předvede jako Whoopi Goldberg. Píseň z hudební komedie Sestra v akci si vyzkouší Leona Machálková (56).

Hned první díl pro ni bude velkou výzvou. Leona má s líčením a převlékáním bohaté zkušenosti z muzikálů. Sestra v akci se shodou okolností v říjnu dočká českého nastudování v Karlíně. Sestru Mary Clarance si ale zahraje Lucie Bílá (58), Leona si tuto roli vyzkouší alespoň v televizi.

„Inspirovala jsem se videoklipem, lépe řečeno scénou z filmu Sestra v akci. Akorát mi v kostýmu bylo trochu horko, ale tým byl výborný, takže je radost tady dělat,“ prozradila Leona, která strávila spoustu času v maskérně. Její proměna ve slavnou Afroameričanku totiž vyžadovala silikonovou masku a nástřik odpovídající barvě pleti Whoopi Goldberg.

Čtvrtá řada show Tvoje tvář má známý hlas na Nově odstartuje v sobotu. Kromě Leony Machálkové se v ní objeví také Dalibor Gondík, Aneta Krejčíková, Tomáš Matonoha, Berenika Kohoutová, Jan Maxián, Jitka Boho a Jan Kopečný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám