Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se po delší době potkali se zpěvačkou Leonou Machálkovou (56), byli jsme překvapeni, že vypadá ještě lépe než obvykle. Vyvedla nás ale z omylu. Tak úžasně nevypadala proto, že by si naordinovala nějakou dovolenou nebo lázně, nýbrž z toho důvodu, že trávila den v ateliéru s fotografkou, takže za to mohl i vizážista a kadeřník.

"Šlo o propagační fotografie na novou desku a koncerty, které mě letos čekají. A z ateliéru už jsem jen běžela domů vyzvednout maminku. Takže make-up mám už od rána, ale dobře drží," smála se Leona, jejíž maminka je také velmi mladistvě vyhlížející žena, tudíž zpěvačka nemusí mít ze stárnutí obavy.

Nové desky bude mít Leona rovnou dvě. "23. května, den před svými narozeninami, pokřtím desku duetů, která už vzniká a natáčí se. A současně plynule natáčím i vánoční písničky na vánoční album. 23. května proběhne koncert v Divadle Hybernia, kde se mnou budou jako hosté vystupovat interpreti, s nimiž jsem pracovala na desce, a na podzim se těším na vánoční turné s velkým symfonickým orchestrem," vypočítala.

Na muzikálové scéně už se Leona moc nepohybuje. "Mamma Mia! skončila, pořád jede Dracula, což je neuvěřitelný fenomén, a pak ještě pořád hraju v Divadle Kalich v pár představeních Robina Hooda čarodějnici. Pravdou je, že nic nového nezkouším, ale o to víc energie mohu věnovat do projektů, které jsem si předsevzala. Hezké roli bych se nebránila, ale práce mám i tak dost," míní.

Na závěr jsme si samozřejmě nemohli odpustit otázku, jak to má Machálková s muži. Nic nového jsme se ale nedozvěděli. "Je to pořád stejné. Život mě pořád zkouší," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám