Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na place obrovského pódia Kongresového centra je s ní v určitých chvílích hned několik desítek pohledných mladých lidí, spousta krásek, že by ale mezi nimi Leona Machálková (56) nějak zaostávala, to se říci nedá. V muzikálu Mamma Mia! má kostým, který zvýrazňuje její přednosti a fanoušci zralého ženství se tak mají čím kochat. Mrkněte na video!

„O lichotky od pánů není nouze. Funguje to. Vždycky mě to samozřejmě těší,“ řekla Leona Super.cz na jevišti po skončení vystoupení. Muzikál má posledního prosince derniéru a už je jasné, že skončí s velkým úspěchem.

„Zbývá pár představení, tak už pláču radši teď. Je senzační, že je neustále vyprodáno, lidem asi došlo, že je konec srandy. Jsem jedna z mála, kdo takovou atmosféru zažil už předtím. Byla jsem tu s Dráculou a s Monte Cristem, i tak je to ale na velkou pochvalu produkcím, které přišly s takovým představením, že dokáží naplnit něco tak obrovského, jako je Kongresové centrum. Před dvěma lety by mě nenapadlo, že budeme hrát tolik představení při takové návštěvnosti,“ uznává zpěvačka.

Člověka až mrazí, když vidí bouřící hlediště, v němž sedí kolem patnácti stovek lidí.

„Zadání bylo, aby to byla sranda. Hudba je radostná, fóry musí fungovat. Naštěstí jiskra přeskočila, odezvu diváků jsme si užívali ve velkém,“ dodala Machálková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám