Hlavní obsah
Článek

Tým účastníků české verze Pevnosti Boyard už je téměř celý prozrazený. Nepojede Ladislav Hruška, přestože ho prosili téměř na kolenou, naopak kývli manželé Taťána a Ondřej Gregorovi nebo Agáta Prachařová s Jakubem Prachařem. Super.cz se nyní navíc podařilo odtajnit další jméno: do Francie zamíří také zpěvačka Leona Machálková (56). Ta v slavné soutěži dokonce bude už podruhé!

„Nikdo mi neříkal, že o tom nesmím mluvit, takže to mohu potvrdit. Je fakt, že jsem ve výpravě, která příští týden letí do severozápadní Normandie. Pro mě to už bude druhá zkušenost, byla jsem tam přesně před sedmnácti lety s Andreou Verešovou, tehdy na pozvání slovenské televize Markíza ve smíšeném československém týmu,“ řekla Super.cz Leona.

„I ta předchozí zkušenost byla veselá, vrátila jsem se s krásnými zážitky. I přes obavy, co vás čeká, a všechen ten adrenalin to stálo za to. Všichni běháme za trpaslíky, nikdo neví, kterou minutu bude kdo dělat jaký úkol. Celá pevnost je úžasné místo, až romantické, a svým způsobem drsně vyhlížející. Musím přiznat, že se moc těším, až to znovu zažiju,“ pokračovala.

Výlet bude třídenní. Jeden den se bude výprava televize Prima, která soutěž zajišťuje, přesouvat do Francie, druhý den se točí, třetí se letí zase zpátky. „Překvapilo mě to, že je to o dost kratší než předtím,“ dodala natěšená Leona Machálková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám