Hlavní obsah
Článek

A je to tady, Leona Machálková (56) opět září v Divadle Kalich jako čarodějnice v muzikálu Ondřeje Soukupa a Gabriely Osvaldové Robin Hood. K této roli, na kterou by možná každá herečka nekývla, se vrátila s velkou chutí, i když jí přezdívá „zrůdička“.

Ptali jsme se herečky, co jí prolétne hlavou jako první, když dostane nabídku role čarodějnice. „Jupííí, hurááá. Princezny, královny fajn, ale tohle je super parketa, radikální změna. Prostor nabídnout také něco jiného. Já mám čarodějnice ráda, jak ty sexy, tak i ty hrbaté,” říká Leona a jedním dechem dodává: „Koneckonců k nim odjakživa cítím jistý respekt. Víceméně to byly moudré ženy, takže je to prima se vžít do takové ženy.”

O zpěvaččině muzikálové roli se psalo jako o "sexy čarodějnici". Připadá si Leona na jevišti v kostýmu svůdně? „To vůbec nevím. Opravdu? Vždyť mám hrb a vypelichanou šedivou hlavu! To jste mě pobavili, ale proč ne… Od pana režiséra jsem přijala jeho vizi, že to kdysi byla krásná žena, která se kvůli pomstě musela proměnit ve zrůdičku. No, ale trochu té krásné dívky v ní asi zůstalo. Tak děkuji,” usmívá se Leona Machálková, která zmíněnou roli odehraje 3. a 4. června.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám