Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Období koronavirové pandemie, kdy nemohla vystupovat před publikem, snášela Lenny (30) velmi těžko. Nyní je nadšená, že je její diář opět plný.„Je vždycky dobře, když mám hodně práce. Je dobré mít klid v mysli, ale v zásadě jsem člověk, který potřebuje být v zápřahu,“ svěřila se nám během našeho posledního setkání zpěvačka.

Interpretka hitů Hell.o, My Love, Hladina, Letter To You či Wake Up v pandemii nebyla bez činnosti. „Musela jsem si najít nějakou smysluplnou činnost. Začala jsem dělat věci, na které obvykle nemám čas. Začala jsem se učit italsky. Mám zkušenost s tamním publikem, jsou to úžasní fanoušci. Chci být schopná říct aspoň pár vět v jejich řeči,“ říká Lenny, která má nyní v plánu praktikovat italštinu s nějakým rodilým mluvčím, aby se zdokonalovala.

Lenny se svou kapelou vystupuje často v zahraničí. „Jsem vděčná za to, že můžeme koncertovat na Slovensku, v Německu nebo v Itálii,“ říká zpěvačka a jedním dechem dodává: „Se zahraničím mám zkušenosti a moc ráda tam jezdím. Publikum je totiž všude jiné.“

Lenny v poslední době trpěla ztíženými podmínkami k cestování. „Pandemie znemožňovala jednak práci, taky člověk neměl šanci si cestováním vyčistit hlavu. Byla jsem zvyklá na to, že jsem ze dne na den koupila nějakou levnou letenku a letěla,“ říká. „Hodně často jezdím do Berlína. To se dá zvládnout vlakem nebo autem. Jezdím tam tvořit muziku. Vezmu si hotel jen na přespání, ráno se vzbudím, jdu dělat muziku. Jsem tam pět dní nebo týden a během toho člověk složí úžasné věci,“ říká Lenny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám