Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velkou večerní si sebou vzít nestihla, ale i tak byla ozdobou závěru karlovarského festivalu. Zpěvačka Lenny vyrazila na closing ceremony v pánském stylu a v krátkém topu, který si vzala k černým kalhotám a ukázala snad nejštíhlejší pas českého šoubyznysu. "Víte, že o tom jsem nikdy nepřemýšlela?" smála se Lenny.

"Přijela jsem narychlo mezi různými hudebními festivaly, kde hrajeme s kapelou. Ale byla jsem vděčná za to, že jsem sem mohla přijet aspoň na dva dny, abych trochu nasála tu atmosféru. I když mě mrzí, že jsem nestihla žádný film, protože zrovna ty, které se na festivalu promítají, by zapadly do mého spíše nekomerčního vkusu. Mám ráda třeba dokumenty," řekla nám Lenny.

Zbytek léta bude Lenny trávit pracovně, čeká ji spousta koncertů v Česku i v zahraničí. "Na dovolenou není čas, ale dokážu si to propojit, protože hrajeme i v Itálii a Belgii, tak se podívám i kolem. A hlavně se chci soustředit na nové album, takže mě čeká studio," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám