Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když popletl název místa, kde jsme se právě nacházeli, omlouval se, že moderuje poprvé. Herec Kryštof Bartoš, jehož proslavila role policisty v seriálu Devadesátky, vyhlásil nejen nominace na hudební ceny Anděl, ale bude i moderátorem slavnostního večera, v jehož rámci se budou 15. dubna udílet.

"Úplně poprvé to nebylo, už jsem jednou moderoval. Ale před čtrnácti lety v Brně na maturitním plese svého gymnázia, takže to bylo jako poprvé. Takže tréma byla opravdu velká. Doufám, že to nejhorší jsem si odbyl dneska a za ty dva měsíce budu připravenější," upřesnil pro Super.cz Bartoš. Ten s organizátory cen spolupracoval už loni, na jaké bázi, specifikoval v našem videu.

Pokud jde o jeho vztah k hudbě, sám si roli muzikanta vyzkoušel v raném mládí, když založil s kamarády kapelu, kde zpíval a psal také texty. "Neumím hrát na žádný hudební nástroj, moje pokusy naučit se na baskytaru nebo elektrickou kytaru skončily neúspěchem, snad bych zvládl jen flétnu ze základky," přiznal.

A kdo bude o titul nejlepších muzikantů bojovat v hlavních kategorích? Ze zpěvaček je to Lenny (30), Radůza a Pam Rabbit, která byla druhá v nominacích na účast v Eurovizi a nedávno jsme s ní přinesli rozhovor. Ta se objevila i v nominaci na Objev roku spolu s Rozálií Havelkovou a zpěvákem Calinem. Mezi zpěváky bodují Dan Bárta (54), 7x3 a Miro Žbirka (†69). Jméno zesnulého zpěváka zaznělo hned ve čtyřech kategoriích. Kapelou roku se může stát Prago Union, Vltava a Vypsaná fixa.

Reklama

Další články

Načítám