Hlavní obsah
Článek

Pamatujete si na symbol, který uváděl reklamy v Československé televizi? Jako pan Vajíčko bude zřejmě po ukončení svého pracovního úvazku v seriálu Slunečná vypadat herec Jan Dolanský (46). Pokud si tedy při rozhovoru nedělal legraci.

Už delší čas má Dolanský vousy, díky tomu jsou si i podobnější se seriálovým bratrem, kterého ztvárňuje Roman Tomeš (36). "Vousy už nosím dlouho, protože je mi nepříjemné se holit a taky strniště hrozně škrábe. Teď během natáčení nic, ani účes, měnit nemůžu, ale až to dotočím, tak to zase změním. Mám plán, že se oholím úplně dohola," řekl Super.cz.

S tím, že by se tak víc líbil svojí manželce Lence Vlasákové (51), nepočítá. "Ale nedělám to kvůli ní, ale kvůli sobě. Aby byla nějaká změna, " krčil rameny. Shodli jsme se, že právě stereotyp během dlouhého lockdownu touhu po změně vyvolává. "Co mají taky lidi dělat, když nikam nemůžou a dostáváme takové příkazy, jaké dostáváme," míní.

A čím si krátí čas on sám, když zrovna nemá natáčení? "Jako většina lidí sedím doma, přemýšlím o tom, jak to nemá celé smysl a chtěl bych jít do práce. O tom člověk dost přemýšlí. Pak i o tom, co vyroste z dětí, když nechodí do školy. To zabere tak půl dne, pak už je čas na oběd, a potom o tom přemýšlíte znova," zněl dost beznadějně Dolanský.

Během nouzového stavu se nedostal ani k tomu, aby rozšířil svoje zájmové aktivity. "Rád bych se něco naučil, ale když vás nikam nepustí, není kde. Můžete číst, sledovat filmy, věnovat se těm dětem, to je tak všechno," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám