Hlavní obsah
Článek

I přes nepříznivou situaci a restrikce do toho loli praštilo několik známých tváří.

Muzikálová kráska Michaela Gemrotová (38) řekla ano svému dnes již manželovi Jirkovi 25 dní po zásnubách. Zpěvačka už jednu svatbu připravovala, a to se snoubencem Sašou Kopkou, se kterým tvořila pár 9 let. Ze svatby ale sešlo a štěstí našla až pár měsíců poté, kdy začala randit se svým současným manželem. Svatba proběhla v magické datum 10. 10. 2020

Tajnou veselku uspořádal Bolek Polívka (74). Potřetí se herec oženil v 70 letech a jeho manželkou se stala dlouholetá partnerka Marcela Černá (50). S tou má už tři děti: Jendu, Františka a Mariánku. Svatbu jim odsvědčili hercův kamarád a kolega Jiří Bartoška (77) s manželkou.

Čerstvě se pochlubili prstýnky herci Lenka Vlasáková (51) a Jan Dolanský (46). Žili spolu na psí knížku a zplodili 3 krásné děti Johana, Maxe a Amélii. Společně vychovávají ještě Lenčinu dceru Sofii z předchozího vztahu.

Letos se do toho ale zničehonic rozhodli praštit a uspořádali narychlo svatbu. Veselka proběhla už v létě. Proč k tomu došlo až po 19 letech soužití? Možná tomu pomohla i koronavirová situace a méně práce. „To se ptají všichni. Asi jsme neměli nic lepšího na práci. Co se k tomu dá říct," říká s nadsázkou Dolanský.

Podívejte se v galerii na další páry, které do roku 2021 vstoupí jako manželé.

Reklama

Další články

Načítám