Hlavní obsah
Článek

Mezi známými tvářemi je mnoho sportovních závisláků. Někteří se pohybu věnují od dětství, někdo začal s pravidelným cvičením před pár lety, jiné namotivovala koronavirová pracovní pauza.

Modelka Nikol Švantnerová (31) si za poslední roky vypěstovala pekáč buchet na břiše a svými příspěvky na sociálních sítích motivuje i své fanoušky, kterým předává rady v oblasti cvičení a zdravého životního stylu.

Velkým sportovcem je také Dalibor Gondík (54), který si zamiloval běh. Pravidelně začal běhat až po čtyřicítce. Dnes se zúčastňuje závodů, maratonů a běhá každý den. Podobně jako moderátorka Lenka Vacvalová (34). Sympatická zrzka původem ze Slovenska začala před pár lety běhat po pražské Náplavce s nechutí, ze které se za chvíli stala radost a později i závislost. Oblíbila si hlavně náročné terény, denně uběhne desítky kilometrů a jako první žena v historii přeběhla celé Slovensko.

Na své postavě začaly v poslední době intenzivně pracovat herečky Vlastina Svátková (42) a Iva Pazderková (44). Obě krásky si během karantény vyrýsovaly slušné břišáky a Ivě se pod vedením osobního trenéra podařilo zvětšit také svaly na rukou.

Podívejte se v galerii, pro koho je sport vášní.

Reklama

Další články

Načítám