Hlavní obsah
Článek

Ještě že si nevzala k srdci články o tom, že je na modelku oplácaná, a nezačala rapidně hubnout. Jinak by totiž pánové o dost přišli. Bývalá Česká Miss Gabriela Franková (30) byla ve večerních šatech od oblíbené návrhářské dvojice Poner, která je navrhla bez možnosti obléknout pod ně podprsenku, ozdobou víkendové akce ve Špindlerově Mlýně.

Přímo pod jedním z nejoblíbenějších svahů České republiky se totiž odehrál již čtvrtý ročník Czech Snow Polo Masters 2017. Tento turnaj byl exkluzivní také tím, že se jako jediný nejen v České republice, ale i ve střední Evropě odehrával na sněhu.

A večer nechyběl doprovodný program, kde diváci mohli sledovat módní přehlídky prestižních značek. Programem provázela Eva Decastelo (45) s Lenkou Vacvalovou (34) a Gábina Franková byla hvězdou mola.

„Jako malá jsem koně milovala, nevadilo mi kydat hnůj a hřebelcovat je, a dokonce jsem měla i koňské povlečení. Ale pak mě v šesté třídě kůň nakopl do kolena tak, že mi šíleně oteklo a měla jsem s ním delší dobu problémy, a tak jsem s koňmi skončila,” prozradila Gábina, která do Špindlu dorazila s horečkou a musela absolvovat obstřik hlasivek, aby jí úplně neodešel hlas. Ten naštěstí nepotřebovala tolik jako slovenské zpěvačky, dvojčata Twiins, které zde také rozjely svoji show.

Reklama

Další články

Načítám