Hlavní obsah
Článek

Gabiku Drobovou jsme kdysi poznali jako jednu z nejlepších kamarádek moderátorky Zuzany Belohorcové (48). Zatímco Zuza žije rodinným životem na Miami, Gabika se mezitím vypracovala na šéfku jediné česko-slovenské televize Fashion TV a modelky z Česka i Slovenska se perou, aby u ní mohly módní show moderovat.

"Až takhle bych to neřekla, ale pravda je, že se mi modelky opravdu ozývají téměř denně. Jde spíš o modelky, které už třeba končí v zahraničí a vracejí se domů, do Česka nebo na Slovensko. A mám z toho radost, protože na tom je náš princip postavený, že moderátorkami jsou současné nebo bývalé modelky," řekla nám Gabika na otevření luxusního hotelu Horizont u Tatranské Lomnice, kde její svěřenkyně natáčely reportáže.

V současné době v Česku dobře známe její dvě moderátorky, herečku a modelku Lenku Vacvalovou (34) a Natálii Kotkovou (30), blogerku a aktuální Českou Miss World. Podle čeho si je vlastně Gabika Drobová vybírá?

"Pracuji v televizi strašně dlouho, od svých dvaadvaceti let. Dělala jsem všechny velké formáty a naučila jsem se na nich pracovat a vybudovala jsem si vlastní, který se jmenuje Face of Fashion TV. Jsou to čtyři epizody a dívky, které mi píší, do něj pozvu," vysvětlila, že to funguje v podstatě na bázi reality show.

Této show se účastnila například Michaela Štoudková (38), Gabika uvažovala i o spolupráci s Jitkou Boho (32), pracovala u ní i bývalá přítelkyně Leoše Mareše Hana Svobodová (35) nebo Nikol Moravcová (36).

"Míša se nedostala přes jednu epizodu a s Jitkou už jsme pracovat i začali, ale zamilovala se a má děťátko, což jí přeju. S Hankou už vůbec nejsme v kontaktu," dodala Gabika, která momentálně hledá další Češky. "Je to tím, že se do Evropy má přesunout celkově víc vysílání fashion TV, tak hledám někoho pro Prahu. Základním požadavkem je, že by měla umět výborně anglicky," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám