Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Volný čas v poslední době trávila hlavně se svým přítelem na dvou kolech, teď ji ale čeká pořádný pracovní záhul! Řeč je o zpěvačce s nezaměnitelným hlasem i vytříbeným repertoárem Lence Nové (49), která svého přítele Petra na chvíli vymění za klavíristu Petra Maláska, s nímž právě vyráží na unikátní turné.

„Nápad dát dohromady nás dva měl náš kamarád, který si objednal koncert přímo na míru. A protože měl velký ohlas, zopakovali jsme si ho na podzim ještě dvakrát, a opět to dopadlo nad očekávání," vysvětluje Lenka počátky své spolupráce s Petrem.

„Že to byl dobrý nápad, potvrzuje nejen to, že to baví nás, ale především diváky. Na rozdíl od produkcí, které se snaží ohromit velkou show, my jsme se vydali opačným směrem. Chceme dát divákům příležitost, aby si zalezli na chvíli sami se sebou, vypnuli telefony, i když nutně nemusí, zapomněli na okolní svět a nechali sebou proudit pouze emoce. Prožívat hudbu tak, jako ji prožíváme my na pódiu. Moc se na koncerty těším, Petr je výborný a citlivý muzikant, bude to pro mě radost a čest," dodává Lenka.

Ta bude muset během třiadvaceti koncertů po celé republice i Slovensku na chvíli oželet svůj největší koníček z poslední doby. Zpěvaččin přítel Petr je totiž vášnivý motorkář a kouzlu motorky podlehla rychle i Lenka. „Je to pro mě ideální způsob relaxace. Z jara jsme začali vyjíždět ven. Výborně jsem si vyčistila hlavu, a ještě viděla úžasná místa, o nichž jsem dříve neměla ani tušení,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám