Hlavní obsah
Článek

Romance, která vzplála ve druhé polovině devadesátých let nedaleko záhonu plného tulipánů před jedním z olomouckých hotelů, je už dávno minulostí. Její protagonisté a dávní milenci Lenka Nová (49) a Daniel Hůlka (55), který skončil kvůli kradeným květinám v klepetech, by dnes možná už nešli ani na kafe. A pokud ano, asi by si neměli ani co říct.

Zatímco našňořený a vysmátý Hůlka v pátek večer přebíral ve Vladislavském sále Pražského hradu vyznamenání z rukou prezidenta Zemana, jeho kolegyně Lenka Nová zpívala davům na Staroměstském náměstí.

„Přišla jsem podpořit oslavy vzniku republiky na Staroměstské náměstí, protože jsem chtěla vyjádřit svoji nespokojenost s tím, jak pan Zeman zastává funkci prezidenta České republiky, svým chováním vytváří negativní atmosféru ve společnosti, kterou rozděluje, nebudí dojem autority hodné následování a už vůbec se mi nelíbí jeho nadbíhání Rusku a Číně. Žiju v demokratickém státě uprostřed Evropy a byla bych moc ráda, kdyby to tak i nadále zůstalo," řekla Super.cz Nová a rýpla si i do dávného milence.

„Dana jsem poznala jako charizmatického, fajn chlapa s tričkem free Tibet. Nechci ho soudit, každý máme nějaký vývoj, ale upřímně jeho obdivu pana Zemana nerozumím. Stejně jako státnímu vyznamenání, které Dan převzal. Přeju mu ho, ale myslím, že by vyznamenání měla být udělována za výjimečné činy nebo mimořádný přínos naší republice," řekla rázně Super.cz Lenka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám