Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Temperament, nepřehlédnutelné vnady, jiskru v oku i energii tygřice má osmadvacetiletá zpěvačka Lucie Bakešová, která se před časem objevila v Hlase Česko Slovenska a nyní má za zády svého času kultovní kapelu složenou ze samých chlapů.

Kapela Laura a její tygři existuje letos už třicet let, a vůbec to nevypadá, že by jí došel dech. Naopak. Kulatiny oslavila dvěma vyprodanými koncerty v Praze a Brně, kde nemohly chybět ani nejzásadnější Laury její historie Ilona Csáková (53) a Lenka Nová (49).

Do světa navíc kapela vypustila nové album Továrna na sny. Všechny písničky na desku napsal zakladatel a kapelník Karel Šůcha tentokrát jen pro zpěvačku. A nejspíš věděl proč.

„Síla Lucie je v celé její osobnosti – talent, skvělý hlas i technika, pohyb, vzhled a nepochybná inteligence, která je z interpretace písní slyšet. Lucie není „jen“ zpěvačka, je komplexní. Podívejte se na náš nový klip Bambus, kolik hodnověrných poloh vystřídá v krátké písni – od znuděné mondény přes sexy muzikantku až k dívence tančící twist - vše plné, výrazově bohaté a věrohodné," pěje na svou zpěvačku ódy Šůcha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám