Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Tahle temperamentní dáma je v českém šoubyznysu přes dvacet let, a za celou dobu snad ani jednou výrazně nezměnila image. Řeč je o zpěvačce Lence Nové (49), která se do povědomí poprvé výrazně zapsala v půlce devadesátých let jako členka skupiny Laura a její tygři s hitovkou Vyklátíme modly.

Dodnes si ji všichni pamatují také jako předmět touhy zamilovaného Daniela Hůlky, který jí po vystoupení v Olomouci trhal v parku tulipány a policii pak musel mnohé vysvětlovat.

Od té doby uplynulo opravdu hodně vody a Lenka vyzkoušela hraní v muzikálu, vydala dvě sólová alba, stále spolupracuje s Michalem Horáčkem na jeho šansonových projektech a je spokojenou mámou malé dcerky Kateřiny.

O uplynulém víkendu se zúčastnila projektu Jedeme řeky, který proběhl v rámci roadshow Mapy.cz. V kempu Osada Luh Sušice, kde se první noc při sjíždění řeky Otavy stanovalo, zazpívala vodákům několik svých songů.

„Pro všechny zúčastněné to byl, myslím, příjemný zážitek. Vodáci si poslechli moji muziku opravdu zblízka a my jsme zase obnažili naše písničky na základní sestavu kytara a zpěv. Líbilo se tam i mojí dceři, kterou jsem poprvé vyvezla bez chůvy na koncert,” pochvalovala si netradiční koncertní atmosféru Lenka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám