Hlavní obsah
Článek

Bude to pomalu dvacet let, kdy bujný Daniel Hůlka (55), jenž se v té době proslavil v muzikálu Dracula, sváděl svoji kolegyni zpěvačku tím, že jí na náměstí v Olomouci natrhal po bujarém večírku náruč tulipánů a skončil v policejní cele. Dnes už Lenka Nová (49) na období nekonečných párty jen vzpomíná.

Půvabná brunetka je matkou pětileté dcerky, a na rozdíl od mejdanů na muziku nezanevřela. "Vystupuji s Michalem Horáčkem a s projektem Mezi námi a máme, myslím, docela slušné ohlasy. A pak mám svoje trio," svěřila Super.cz na jednom z komornějších vystoupení.

Vypadá to, že její holčička by mohla být jednou zpěvačkou stejně jako maminka. "Zatím zpívá, dokonce se ve školce, bez toho, aby mi to dala vědět, přihlásila do pěveckého kroužku, tak uvidíme, co přinese čas. Má dobré frázování, dobře intonuje, genový předpoklad má i po tatínkovi, ale je předčasné o tom mluvit," míní Lenka.

Lenka vypadá lépe než před lety, má i lepší figuru než kdysi. "Člověk se jinak stravuje, má trochu pohybu, kolem dítěte se už taky tolik neválíte, tolik nespíte, nejsou ani večírky, i když pár jich ještě bývá. Prostě život není tak divoký jako před lety, kdy už mi právě nikdo neodpáře ten příběh s tulipány, jenž byl jen jedním z mnoha vyústění tehdejších mejdanů," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám