Hlavní obsah
Článek

Pán domu byl zrovna na tréninku, takže nás příbytkem, který s manželem, fotbalistou Davidem Limberským, sdílí, provedla jeho žena, modelka Lenka Limberská (40). A to jen co uložila jejich osmiměsíční dcerku Lilien k odpolednímu spánku.

Ostatně k zařízení měla stejně spíš co říct ona, protože je převážně jejím dílem. Zvlášť pyšná je na letní kuchyni. "Chtěli jsme vzdušnou místnost, já dala návrh a David souhlasil," řekla Super.cz Lenka, která navrhla i pokojíček pro dcerku, a už spolu s designérem vymyslela i nové zařízení obývacího pokoje. "Ještě nás čeká rekonstrukce koupelny a naší ložnice," dodala.

David má svoje vlastní útočiště. Nechal si vytvořit vlastní sport bar ve sklepě domu. "Chtěl takovou svoji oddechovou místnost a útočiště na pánské jízdy. Párkrát už se nám tady sešli spoluhráči na nějaký večírek. Jen saunu, která je tam také, naštěstí nezkoušeli. Alkohol a teplo k sobě nepatří," doplnila Lenka.

To, jak fotbalový bouřlivák a jeho rodina bydlí, si můžete prohlédnout v naší bohaté fotogalerii, pro ještě větší detaily klikněte i na video.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám