Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lenka Kořínková (68) se už podruhé objeví v pořadu amatérských kuchtíků Prostřeno!, a ani tentokrát se soutěžící po boku hvězdy filmu Holky z porcelánu a propagátorky dělené stravy nebudou u stolu nudit.

„Může se tady ta polívka pít? Nebo by vás to uráželo?“ překvapí při večeři herečka ostatní hosty s tím, že ji takto naučili stolovat Asiaté. Přestože na první pohled s tím nikdo problém nemá, za hereččinými zády na kameru tvrdí něco jiného.

„Když chtěla Lenka vypít polévku, tak jsem si představila ten velkej talíř připlesklej na obličeji a přišlo mi to směšný,“ nechala se slyšet jedna ze soutěžících a další přitakala: „Myslím si, že je to každého věc, jak jí, ale v tuhle chvíli jsme v Čechách a myslím, že v Čechách se polévka jí lžící.“

Svérázná herečka si ovšem z pohledů ostatních hlavu nelámala a pokračovala tak, jak jí to bylo příjemné. „To je úplně jinej dotek toho jídla,“ pochvalovala si „pití“ polévky Kořínková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám