Hlavní obsah
Článek

Herečka Lenka Kořínková se po natáčení pořadu VIP Prostřeno opět stáhla do ústraní a je tak zřejmě spokojená. Výjimku udělala, když vyrazila na vernisáž obrazů inspirovaných pohádkami ruské fotografky Aljy Minibaevy. To, v čem přišla, byl ale zase horor.

I když na tom není Kořínková s financemi nejlépe, vášeň pro neobvyklé modely ji neopustila. Hlavu jí zakrývala podivná hučka, v mrazech si nasadila sluneční brýle a možná si myslela, že ji nikdo nepozná.

To by jí ale nesměly z kabátu trčet legíny, které se snad ani nikde neprodávaly a musela si je vymyslet. A nezměnila ani oblíbenou barevnou obuv. V něčem ale pokročila - už aspoň nemá každou botu jinou.

Záměrem výstavy, kde se Lenka objevila, bylo ukázat veřejnosti, že pohádková říše není přežitkem a prchavou chimérou, že ji lze zažít také ve světě lidí. Autoři projektu si vybrali nadační fond Lejly Abbasové (44) Asante Kenya, který je zaměřený na podporu africkým dětem, na jehož konto poputuje 50 procent z prodeje kalendáře Twin Tales, který vznikl z vystavovaných fotografií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám