Hlavní obsah
Článek

Bláznivá herečka Lenka Holas Kořínková (68), která proslula svými nevkusnými pestrobarevnými modely a kytičkovo-zvířátkovou dietou, se po letech zapomenutí opět zjevila. V televizní show se objevila jako sen šíleného stylisty. Růžové punčocháče se srdíčky by se ještě daly snést. Kořínková ale měla i každou botu jinou!

O Kořínkové bylo v posledních letech slyšet jen díky jejím alkoholovým excesům. Byla také viděna jak spí opilá ve škarpě u silnice. I herectví už nechala a od své minulosti se zcela distancuje. "Obtěžuje mě se o minulosti bavit," řekla Kořínková. Ani nad svými dietami už se nerozplývá.

"V roce 2006 jsem začala učit angličtinu," překvapila herečka, kterou poprvé proslavila role ve filmu Holky z porcelánu. Má prý úplně nový systém učení. „Učím angličtinu na bázi selského rozumu. Tvrdím taky, že takzvaná britská a americká angličtina jsou mýty. To je pořád to samý. To je, jako kdyby někdo tvrdil, že pytel se na Moravě píše s měkkým i a v Čechách s tvrdým y. Já jsem se rozhodla, že angličtinu budu prostě učit úplně jinak," šokovala v show Jana Krause (70).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám