Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lenka Filipová (70) o sobě dala během pandemie vědět jen tím, že společně s dcerou Lenny (30) natočila píseň k seriálu Kukačky. "Snášela jsem to jako všichni. Šlo to nahoru dolů," řekla Super.cz Lenka Filipová.

"Poslední koncert jsem měla někdy v srpnu nebo v září. Skoro rok jsem si nezazpívala," krčila rameny. Radost ovšem měla právě s reakcí na první společný duet s dcerou. "S Lenny jsme k tomu udělaly i klip, který měl takovou sledovanost, že jsme to ani nečekaly," doplnila.

"Bylo to poprvé, protože jsem ještě nikdy neměla nabídku účastnit se hudebně seriálu. Autor hudby David Solař přiznal, že mi písničku, která má vyjádřit emoční náboj k tomu, co se v ději odehrává, psal tak trochu na tělo. Zpívalo se mi krásně, a i text byl nádherný," zavzpomínala. "I seriál se mi líbil, sledovala jsem ho a těším se na pokračování, i když nevím, jestli tam budeme zase zpívat," svěřila.

Neuvažuje zpěvačka, že by v duetech s dcerou pokračovala? "V budoucnu by se mohl nějaký projekt vyvrbit. Vůbec bych nebyla proti a myslím, že Lenny taky ne. Ale teď jsme se zase rozdělily a každá si jedeme svoji linii. Ona má novou desku a singl a kytarovou desku, tentokrát i se zpěvem, připravuji i já," uzavřela zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám