Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lena Dunham (37) je prý vdanou paní. Teprve začátkem srpna se herečka objevila poprvé ve společnosti s novým partnerem Luisem Felberem, ale zdá se, že je přesvědčená, že je to ten pravý. Za hudebníka se totiž podle amerických médií měla o víkendu provdat.

Ani jeden z páru sňatek zatím nepotvrdil, o partnerovi Dunham nicméně mluví v superlativech. „Mám velké štěstí, je to nejlepší člověk, jakého jsem poznala,“ prozradila v dubnovém rozhovoru.

Felber je prvním partnerem, s nímž zveřejnila vztah, od rozchodu v Jackem Antonoffem v roce 2017. S tím byla ve vztahu pět let a rozchod ji velmi zasáhl. V průběhu single období si pak několikrát posteskla, že je osamělá.

Speciálně, když se potýkala s gynekologickými problémy, které nakonec vedly k neplodnosti. Lena také přiznala, že své tělo kvůli zdravotním komplikacím nenáviděla. Možná i proto promuje sebelásku a pozitivní vnímání ženského těla. A fanouškům se také nebojí ukázat nahá.

Vedle herectví se věnuje scenáristice, režii, produkci a je autorkou knihy Holka, a ne ledajaká, v níž čtenářům odhaluje své nitro.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám