Hlavní obsah
Článek

Herečka Lena Dunham (37) se nikdy nestyděla ukázat své kypré křivky. Několikrát se zvěčnila i nahá. Tentokrát své tělo tedy moc neodhalila, když se vyfotila v černých v plavkách. Zrcadlové selfie sdílela na Instagramu a rozepsala se o tom, jak tělo vnímá, i o endometrióze, kterou trpí.

Lena přiznala, že svou postavu ne vždy vnímá pozitivně, a to právě kvůli nemoci. „S chronickou chorobou nebo třemi je nemožné mít vždy ráda své tělo. Ale už spolu nemáme tak toxický vztah,“ přiznala a pokračovala v popisu vztahu ke své nemoci.

„Ať se děje, co se děje, je tu. Je mou součástí a já jsem její. Máme jedna druhou a budeme navždy spolu. Někdy to znamená, že musím obléknout trochu krajek, abych si připomněla, že jsem pořád tady. Všem lidem, kteří žijí s endometriózou, pomohli jste mi víc, než mohu vysvětlit,“ doplnila.

Dunham otevřeně promluvila o nemoci a o rozhodnutí postoupit hysterektomii v eseji pro Vogue v roce 2018. V loňském roce oznámila také, že má Ehlersův-Danlosův syndrom, dědičné onemocnění, které postihuje pojivové tkáně, a způsobuje mimo jiné ochablost kloubů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám