Hlavní obsah
Článek

Těžko říct, co se odehrává v její mysli. Kontroverzní herečka Lena Dunham (37) se rozhodla s fanoušky podělit o své tělo i nepříjemné myšlenky, které se jí honí hlavou.

Instagramový profil hvězdy seriálu Girls je svým způsobem originální. Americká herečka a propagátorka feminismu na něm přes tři milióny fanoušků zásobuje životními moudry i fotkami, nad nimiž občas zůstává rozum stát. Lena se ráda odhaluje a poukazuje na svou tělesnou jinakost, z níž se snaží udělat přednost. Tato snaha má samozřejmě příznivce i odpůrce.

Plnoštíhlá Lena nyní zveřejnila rovnou tři akty, jaké v Playboyi určitě neuvidíme. Herečka o prostor v pánských magazínech rozhodně nestojí a raději jde vlastní cestou. Nešlo jí totiž o prvoplánovou nahotu. U fotek upozornila na skutečnost, že uplynulo devět měsíců od zákroku, při němž jí byla odstraněna děloha.

„Nikdy jsem neměla potřebu slavit devítiměsíční výročí. Nic nebude tak, jak jsem plánovala. Moje tělo je sice uzdraveno, ale každý den se na mém srdci objevuje další šrám. Mám důvod k vděčnosti. V tom nejbolestivějším okamžiku jsem našla svou podstatu. Už vím, kým jsem a kým mohu být,“ napsala Lena k nahým fotkám a dodala, že se rozloučila s Judy. Kamarád takto pojmenoval její dělohu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám