Hlavní obsah
Článek

Zaručený úspěch mají na Instagramu sexy holky, které se prezentují odvážnými snímky ve spodním prádle i bez něj. Lena Dunham (37) ovšem toto pravidlo popírá. I když to není žádná krasavice, její profil sleduje přes tři milióny fanoušků.

Hvězda seriálu Girls je ve světě šoubyznysu netradičním jevem. Příliš o sebe nedbá a její největší předností je to, že je sama sebou. Lena má navíc specifický smysl pro humor a počtem příznivců strčí do kapsy leckterou sexbombu, která se omezuje na lascivní gesta.

Lena se nebojí svlékat. V seriálu Girls se odhalila několikrát. Tentokrát se na Instagramu vystavila v triku a kalhotkách, takže fanouškům dopřála pohled na svá macatá potetovaná stehna.

Seriál Girls, který Lena napsala, režírovala a zahrála si v něm jednu z hlavních rolí, po šesti sezónách skončil. Momentálně natáčí další projekt Camping a má čas projevovat své politické názory. Dunham se ostře vymezuje vůči americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi a podporuje herečku Cynthii Nixon alias Mirandu ze Sexu ve Městě v boji o křeslo guvernérky státu New York.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám