Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V Hollywoodu se Lena Dunham profiluje jako kontroverzní feministka a herečka se svérázným vystupováním. Vzhledem k jejím nepříliš estetickým snímkům v plavkách i bez nich málokdo tušil, že má partnera.

Autorka a hlavní herecká hvězda komediálního seriálu Girls byla pět let ve vztahu s Jackem Antonoffem. S frontmanem kapely Bleachers randila od roku 2012, ale láska z jejich vztahu vyprchala. Pár údajně už od prosince žije odděleně.

Lena Dunham (37) se v neděli objevila na udílení Zlatých glóbů, kde si atraktivitu zvýšila parukou. Jack ji na ceremoniál nedoprovodil. Herečka zde prožila nejšťastnější okamžik v roce 2013, kdy získala cenu za roli v seriálu Girls.

„Jack a Lena se začali vzájemně odcizovat a rozhodli se svůj vztah ukončit, což bude pro oba to nejlepší,“ tvrdí zdroj z okolí páru serveru Eonline.

Pro Lenu jde v krátkém období o další nepříjemnou zkušenost. Bojovnice za ženská práva podporovala iniciativu Me Too upozorňující na sexuální obtěžování v Hollywoodu. Svůj názor však musela v závěru roku přehodnotit. Došlo totiž také na její kamarádku a spoluautorku seriálu Girls Jennifer Konner, která měla znásilnit tehdy 17letou herečku Auroru Perrineau. Lena údajnou oběť označila z lhářku a uvedla, že spadá mezi tři procenta případů, které jsou každoročně špatně interpretovány. Křivých obvinění tak bude mnohem více.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám