Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karlos Vémola (38) se ve čtvrtek odpoledne oženil s Lelou Ceterovou (34). Ještě předtím si ženich dopřál s kamarády plavbu lodí po Vltavě. Na připraveném mole ho pak čekala ostře sledovaná svatba.

Všechny zajímalo, jak bude nevěsta vypadat. Karlos dopředu avizoval, že si přeje, aby Lela měla především obrovský výstřih. A ta jeho přání splnila do slova a do písmene.

Lela přišla k oltáři za doprovodu písně ze Lvího krále, kterou zazpíval Milan Devinne. Před Karlose dokráčela v obřích bílých šatech, kde hrály hlavní roli její vnady. Šaty si nechávala ušít u návrhářky Mari Kadlex. Ta na ně spotřebovala 30 metrů italské krajky a splnila nevěstin hlavní požadavek. Aby byly obrovské, honosné a měly opravdu dechberoucí výstřih.

Karlosovi svatbu odsvědčil jeho dlouholetý kamarád Ivo Rittig, také Lela si vybrala blízkou přítelkyni. Překvapivý byl také oddávající, kterým byl Vémolův kamarád herec Jiří Krampol.

Po svatbě se na Občanské plovárně koná slavnostní hostina za účasti desítek hostů. Ze známých osobností nemají chybět Hana Mašlíková s manželem André Reindersem, Sagvan Tofi, Natálie Grossová, Bohuš Matuš, přítel Lucie Bílé Radek Filipi a další známé tváře.

Reklama

Další články

Načítám